Yes-R boeken?

Yes-R-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Yes-R boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Yes-R

U kunt Yes-R boeken voor niets minder dan een stoere act, die bovendien ook heel gevoelige liedjes ten gehore kan brengen. Yes-R heet eigenlijk Yesser Roshdy en werd geborden in 1986. Hij is rapper en acteur en is bovendien de neef van Ali-B. Al toen hij 13 jaar oud was besloot hij rapper te gaan worden, waarna hij een jaar later tweede werd in een talentenjacht. Hij had de smaak op het podium al direct te pakken, waardoor hij er niet meer weg te slaan was en u tegenwoordig Yes-R kunt inhuren voor een geslaagde avond. Hij probeerde het even in een groep, maar koos later toch voor een solomove.

Publieksprijs voor Yes-R

Yes-R sleepte in 2004 de publieksprijs voor meest toonaangevend talent binnen, bij de Grote prijs van Nederland. Sindsdien kunt u Yes-R boeken om zijn verschillende singles, waarvoor hij samenwerkte met Baas B die we kennen van Lange Frans. Vervolgens bracht hij met zijn neef Ali-B het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ uit, waardoor hij landelijk bekend werd. U kunt Yes-R boeken om de hits van toen, maar het is minstens zo leuk om met hem mee door zijn ontwikkeling te reizen.

Albums en singels

Vervolgens heeft Yes-R in 2007 het album ‘Zakenman’ uitgebracht en scoorde hij de hits ‘Groupie Love’ en ‘Hey Schatje’. Ook zijn singles ‘Uit Elkaar’ en ‘Vecht Mee’ werden hits. Aan dit laatste nummer werkte ook Chantal Janzen mee, wat aangeeft dat Yes-R goed ligt binnen het algemene landschap der BN’ers. Verder kwamen de opbrengsten van die single ten goede aan de stichting Fight Cancer. Ook heeft Yes-R een rol gespeeld in de film ‘Sunshine Barry en de discowormen’, een animatiefilm waarin hij een van de stemmen deed.

Boekingen Yes-R

Yes-R wist daarna onder andere een TMF Pure Award in de wacht te slepen en werkte samen met onder andere Ali-B en Lange Frans. Verder leverde hij een bijdrage aan singles voor Negativ, Nino en Deazy, waarmee hij liet zien van verschillende markten thuis te zijn. U kunt Yes-R inhuren voor de hits die hij destijds maakte, of de meer recente muziek die wat rustiger en gevoeliger van aard is.

Film en soundtrack

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B. U kunt Yes-R boeken voor een avond vol verschillende muziek van het pure rappen tot de zang die hij uitstekend onder de knie heeft.

Kom in de stemming

Yes-R boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Yes-R bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Yes-R, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Yes-R in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Yes-R boeken

Wilt u Yes-R boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Yes-R wilt inhuren.

Yes-R boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!