Zingend te Paard boeken?

zingend te paard boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zingend te Paard boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zingend te Paard

Openingsact of show te paard nodig? Wij bedenken en produceren voor u een spectaculaire act te paard! Meerdere paarden behoren ook tot de mogelijkheid. Voor een opening van een evenement of bijvoorbeeld tijdens een huwelijk.

U wilt een openingsact of show boeken met een prachtig paard in de hoofdrol? Onze zangeres Rosanna beheerst de moeilijke techniek om al paardrijdend prachtig te kunnen zingen. In de basis show van ca. 10 minuten brengt zij herkenbare zangnummers te paard. Dit kan in stilstaand, stapvoets maar ook in draf! Rosanna is artiest en als hobby heeft haar paarden, 3 friezen, 1 andaluus en 1 shetlander. Rijdt veel wedstrijden, geeft les en jureert voornamelijk in de dressuur.

Werk en hobby heeft ze samengevoegd en hieruit is de show "Zingend te Paard" ontstaan. Samen hebben ze shows gegeven tijdens o.a. Jumping Amsterdam, 125 jarig bestaan van KFPS (Koninklijke Frieze Paarden Stamboek). De show kan zowel binnen als buiten worden gepresenteerd.

Boekingen Zingend te Paard

Ook wordt de show, indien gewenst, verzorgd met slagwerkers, prachtige doekendans of geheel voor u op maat gemaakt. Rosanna heeft de perfecte controle over haar paarden zodat zelfs een indrukwekkende entree over de rode loper mogelijk is! Ook al eens gedacht aan het laten toezingen van een bruidspaar op een prachtige trouwlocatie?

Wij beschikken over verschillende openingsacts maar bedenken en produceren ook openingsshows op maat.

Zingend te Paard boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zingend te Paard bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zingend te Paard, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zingend te Paard in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zingend te Paard boeken

Wilt u Zingend te Paard boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zingend te Paard wilt inhuren.

Zingend te Paard boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!