Zonzo Basily boeken?

Zonzo-Basily-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Zonzo Basily boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zonzo Basily

Zonzo staat al voor vele jaren bekend als een echte gipsy artiest. Met zijn gitaar wist hij al op jonge leeftijd vele harten te veroveren. Sinds zijn zwager, John West, hem heeft overgehaald erbij te gaan zingen, is hij niet meer te stoppen en is hij een enorm gewilde artiest.


Zonzo is dé juiste artiest voor uw Feest / Evenement of Dinner show. Zonzo weet de juiste toon te zetten en het publiek te raken met zijn zangkwaliteiten en zijn uitstraling zijn repertoire is allround Hollands / Engels van Hazes tot Elvis alles met een eigen stijl en een vleugje Gipsy. Als de vraag er is of hij zijn gitaar mee neemt , dat is dan natuurlijk altijd mogelijk .

Optredens in populaire TV programma’s

Zonzo Basily heeft optredens gehad in programma's als DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, RTL Late night. Ook heeft hij zelf een optreden gedaan voor koningin Maxima! En heeft hij mee gedaan met Gerard Joling met het programma Lekker in een uitverkocht Ziggo Dome .

Boekingen Zonzo Basily

Met heerlijke volkse accordeon en gitaar klanken start de nazomer single Zomer 2023 ‘Oh What A Kiss’ waarmee Zonzo bewijst dat hij een veelzijdige artiest is. Het leven van deze talentvolle gipsy muzikant staat al vele jaren in het teken van muziek. Naast het uitbrengen van eigen singles wordt hij heel vaak gevraagd om voor andere artiesten de gipsy gitaarpartijen in te spelen. Zonzo: ‘Ik ben iemand die graag op muzikaal gebied iets wil uitproberen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar feestelijke Nederlandstalige muziek. Voor wat betreft m’n nieuwe single, dat is van oorsprong een Amerikaans lied uit de jaren 50. Ik ken dat liedje al zo lang en elke keer stemt mij dat vrolijk. Thuis had ik in mijn eigen studio al een demo gemaakt die ik vervolgens doorstuurde naar mijn vaste producer Manfred Jongenelis.

Zonzo Basily boeken

Zonder verder aan te geven wat ik van hem verwachte is hij aan de slag gegaan en heeft zoals altijd zijn vakmanschap getoond. Het is dé perfecte opvolger van mijn laats uitgebrachte singles ‘Met jou is een Fiesta’ en ‘Love You O Ti Amo uit gebracht door Cornelis Music.

Kom in de stemming

Zonzo Basily boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zonzo Basily bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zonzo Basily, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zonzo Basily in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zonzo Basily boeken

Wilt u Zonzo Basily boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zonzo Basily wilt inhuren.

Zonzo Basily boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!