Zonzo Basily boeken?

Zonzo-Basily-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Zonzo Basily boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zonzo Basily

Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band.Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt.
Op zijn veertiende vormde hij met zijn neefen een eigen band The Basily Boys naast de gipsy jazz namen ze een een comercieel nummer op Magrariha al snel werden ze overal herkent met hun prachtige en viturose gitaar spel.

Optredens in populaire TV programma’s

Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een 2x uitverkocht Ziggo Dome. Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.

Boekingen Zonzo Basily

Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken. ‘Natuurlijk heb ik weleens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg.John zei waarom ga je ook gewoon niet zingen ik zei wie ik hahaha . John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik had altijd gezegd dat ik gitarist ben en dat blijf ik ook. Toch heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken en pak naast me gitaar dan nu ook de microfoon , ik ben de studio in gegaan en een Nederlandstalige versie opgenomen van het bekende lied ‘She bangs’ van Ricky Martin met een vleugje gipsy. Uptemp ,opzwepend , tempramentvol lekker pakkent goed voor in et uitgaansgelegenheden maar absoluut ook geschikt voor op de radiostations. Vele menigingen vinden het een voortreffelijk veelbelovend debuut . Zwager John West heeft een Nederlandse tekst geschreven 'Laat Je Gaan'

Kom in de stemming

Zonzo Basily boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zonzo Basily bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zonzo Basily, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zonzo Basily in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zonzo Basily boeken

Wilt u Zonzo Basily boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zonzo Basily wilt inhuren.

Zonzo Basily boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!