300 Miles boeken?

300 miles boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 of 4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

300 Miles boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 300 Miles

300 Miles bestaat uit zangeres Anja Dalhuisen en gitarist Ad Hofsink. Ze spelen al sinds 2005 samen en omschrijven hun stijl als 'jazzy pop'. De donkere stem van Anja en de gypsy jazz invloeden van Ad geven het geheel een eigenzinnige twist met een warm en soulvol karakter. Ze spelen easy listening, maar ook up tempo nummers. Een perfect setting voor bijvoorbeeld (buiten) events, huiskamerconcerten, een opening of ceremonie, een café of restaurant, of een klein feestje. Ze spelen covers van bekende en minder bekende artiesten waaronder P!nk, Amy Winehouse, Etta James, Alain Clark en Carla Bruni.

Boekingen 300 Miles

Ze hebben samen, maar ook apart van elkaar, al meerdere projecten op hun naam staan. Zo schopte Anja het tot de kwartfinales van The Voice of Holland in 2012, en componeerde Ad liedjes voor onder andere stichting ALS. Deze brede ervaring nemen ze mee op het podium. Muziek is voor Ad en Anja de best denkbare uitlaatklep en ze spelen altijd vol overgave en passie.

300 Miles
Speelduur indicatie: 3 x 40 minuten of 4 x 30 minuten, met pauzes van ongeveer een kwartier. In overleg zijn er uiteraard meerdere opties mogelijk.

300 Miles XL
Je kunt 300 Miles ook boeken met Bert Nonkes op contrabas, alias 'Contrabert'. Hij is een fijne en warme aanvulling bij de jazzy en poppy nummers die we zo graag samen spelen.

300 Miles XXL
Voor nog meer variatie en muzikaliteit nemen we graag naast Bert, ook pianist Kees Kuiper mee. Waar Kees is, is ook zijn akoestische piano, waar hij de mooiste klanken uit tovert. In deze combinatie kunnen wij een langere speelduur leveren.

mrs Bo Rizz & the Pianoman
Anja en Kees kun je ook samen boeken als 'mrs Bo Rizz & the Pianoman'. Een andere setting met alleen een stem en een piano. Mooie liedjes, ook van pop tot jazz, en van easy listening tot iets meer up tempo. Heel geschikt voor ceremonies, etentjes, recepties of andere events.

Extra geluid bijboeken?

Tot ongeveer 150 personen kunnen wij ook het geluid voor jullie verzorgen. Is het event groter en wil je bijvoorbeeld ook een podium en/of licht? Vraag dan even naar de mogelijkheden.
Meerpijs van onze eigen geluidsset; € 175,-

Kom in de stemming

300 Miles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 300 Miles bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 300 Miles, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 300 Miles in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

300 Miles boeken

Wilt u 300 Miles boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 300 Miles wilt inhuren.

300 Miles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!