Urban E-Motion boeken?

Urban E motion boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Urban E-Motion boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Urban E-Motion

Urban e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt en het publiek in verwondering met energie en een grote glimlach op het gezicht weer achter laat. Niet voor niets was Urban e-Motion de openingsact van Kerstcircus Ahoy 2012 waarbij ze voor duizenden mensen publiek deze magnifieke locatie op stelten hebben gezet!

Verschillende Urban Sport disciplines

De crew bestaat uit een prachtige combinatie van toptalenten van verschillende Urban Sport disciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, freestyle voetballers, freestyle basketballers en Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!

Boekingen Urban E-Motion

Urban e-Motion is inzetbaar voor dynamische openingsshow’s voor congressen en feesten, familiedagen en viering jubilea, entre-acts voor de overgang van diner naar feest of tijdens Kick Off events, als publiektrekkers op beurzen, bij productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! Urban e-Motion is ook te boeken voor clinics en demonstraties, één crew met vijf verschillende workshops.

Hedendaagse energieke muziek

De show is een verrassende choreografie op hedendaagse energieke muziek - zonder krachttermen- waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staat!

Enkele recente opdrachten

 • Global Sales Kick Off van de De Lage Landen in Lissabon;
 • Kerstcircus Ahoy ;
 • Opening Nieuwe Reizigerspassage Rotterdam Centraal Station;
 • Doorlopende clinics en show’s heropening winkelgebied Zaailand in Leeuwarden;
 • Entre-act Award uitreiking groot uitzendbureau;
 • Tussenact personeelsfeest Rabobank;
 • Entre-act Kick Off nieuwe jaar groot uitzendbureau.

Kom in de stemming

Urban E-Motion boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Urban E-Motion bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Urban E-Motion, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Urban E-Motion in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Urban E-Motion boeken

Wilt u Urban E-Motion boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Urban E-Motion wilt inhuren.

Urban E-Motion boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!