Friends Crw boeken?

Friends Crw boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Friends Crw boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Friends Crw

Friends Crw, inderdaad jaren geleden begonnen als vriendengroep met een enorme passie voor het freerunnen en Mixed Martial Arts, is uitgegroeid tot een professionele top Crew! Het is dé crew die deze twee hedendaagse en originele sporten tot in de puntjes beheerst en niet alleen hoge ogen scoort binnen de Europese Urban scene maar wie bij uitzondering ook zeer ervaren is in het neerzetten van show's met een choreografie welke niets inlevert op de authenticiteit van de sport en leefwijze.

Geschikt voor elke doelgroep

Friends Crw is inzetbaar voor openingsact's, guerilla acts, demonstraties, clinic's, producties op maat en in combinatie met andere Urban sporten. Zowel voor de corporate events als publieksevenementen hebben zij show's en programma's die geschikt zijn voor de betreffende doelstelling en doelgroep. Regelmatig worden de mannen ingezet voor campagnes van 'brands' die jongeren willen bereiken of zich een jeugdiger of stoerder imago willen aanpassen.

Freerunning is de kunst van het verplaatsen

Freerunning is de kunst van het verplaatsen. Dus je gaat van punt A naar punt B en ondertussen maak je gebruik van je omgeving om verschillende trucs te doen, zoals salto’s, vault en nog veel meer tricks. de filosofie achter freerunning is dat je vloeiend moet zijn als water. Je herkent een goeie freerunner dan aan een mooie ‘flow’ hij begeeft zich over de obstakels als ze daar zijn neergezet zodat hij die trucs daar kan doen.

Uitten in movement

Tricking is een underground vorm van expressie wat van oorsprong van Martial Arts komt. Bij Tricking is het doel jezelf te uitten in movement. Tricking heeft veel invloeden van andere sporten zoals bijvoorbeeld Wushu, Karate, capoeira, breakdance, acrobatiek, turnen enz. Bij tricking zijn er geen regels iedereen doet zijn eigen ding op zijn eigen manier.

Boekingen Friends Crw

Friends Crw combineert en heeft combo's, tricks, jumps en flips waar uw doelgroep gegarandeerd van in beweging komt!

Kom in de stemming

Friends Crw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Friends Crw bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Friends Crw, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Friends Crw in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Friends Crw boeken

Wilt u Friends Crw boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Friends Crw wilt inhuren.

Friends Crw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!