Praatjes Piet boeken?

praatjes piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Praatjes Piet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Praatjes Piet

Hij komt, hij komt... Maar toch is het nog heel eventjes wachten. Tot die tijd staat Praatjes Piet paraat om de stilte te vullen. En dat kan hij als geen ander! Wanneer u hem heeft staan zal de tijd omvliegen.

Boekingen Praatjes Piet

Hij praat, praat, praat, zegt, praat, brengt een liedje ten gehore, zingt samen met het publiek, verteld nog wat, zingt weer wat met de kinderen, maakt grapjes, verteld wat anekdotes, zingt nog iets, haalt gekkigheid uit en heet de Goedheiligman hartelijk welkom en zal daar waar nodig is zeker zijn praatje bijdragen.

In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt... Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Praatjes Piet heeft niet alleen de babbel, maar ook nog eens de looks en geeft met veel plezier gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen? Op verzoek speelt Praatjes Piet graag in op uw wensen!

Kom in de stemming

Praatjes Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Praatjes Piet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Praatjes Piet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Praatjes Piet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Praatjes Piet boeken

Wilt u Praatjes Piet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Praatjes Piet wilt inhuren.

Praatjes Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!