Diego boeken?

diego boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

Diego boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Diego

Diego was in het verleden bekend als Coole Piet, maar gaat tegenwoordig onder de naam Diego, de Coolste Piet van Nederland door.

Van 2001 tot en met 2007 was Harold rond sinterklaastijd onder zijn alter ego Coole Piet in de serie De Club van Sinterklaas op de zender Jetix te zien. Sinds de tweede serie (november 2001), De Nieuwe Club van Sinterklaas, zong hij tevens de titelsongs van de serie. Samen met Profpiet, Testpiet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet en Hulppiet was hij in deze serie te zien en te horen. Na een zakelijk conflict tussen Jetix en Harold Verwoert scheidden de wegen en ging Harold verder als de Piet 'Diego' voor de Stichting Regionale Sinterklaas Promotie.

Diego scoorde in december 2005 als eerste uit het Spaanse gezelschap Sinterklaas en de Zwarte Pieten dat jaarlijks op bezoek komt om brave kinderen te belonen, een nummer 1-hit in de Single Top 100 met De Streken van Tante Toets. In 2006 scoorde hij zijn tweede nummer 1-hit met Paniek in de Confetti fabriek. Hij schaart zich daarmee in een klein en illuster gezelschap van Sinterklaas hits.

Boekingen Diego

In 2009 keert Diego weer terug in 'De Club van Sinterklaas' van RTL4. Tevens zingt hij de titelsong van het programma.

Verder speelt Diego, de Coolste Piet van Nederland samen met Sinterklaas in de bioscoopfilm 'Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot' die later dit jaar in de bioscoop draait.

 • De Nieuwe Club van Sinterklaas (2001)
 • Spring Op en Neer (2001)
 • Dit Ga Je Toch Niet Menen (2002)
 • Blafpoeder (2003)
 • De Brieven van Jacob (2004, Platina)
 • De Streken van Tante Toets (2005)
 • Paniek in de Confettifabriek (2006)
 • De Speelgoeddief (2007)

Kom in de stemming

Diego boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Diego bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Diego, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Diego in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Diego boeken

Wilt u Diego boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Diego wilt inhuren.

Diego boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!