Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken?

afrikaanse percussiegroep sene percu boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu

Sene Percu is de imposante percussiegroep van Abdulaye 'Oké' Sene, die bestaat uit louter topartiesten.

De groep speelt traditionele ritmes, Senegalees en Malinke, en eigen composities. Het optreden bestaat uit percussie, zang en dans. Er wordt gebruik gemaakt van instrumenten zoals djembé en doundoun, maar ook minder bekende instrumenten zoals bougarabou en asico zijn in de arrangementen terug te vinden.

Boekingen Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu

Een optreden van Sene Percu staat garant voor een Afrikaans percussie spektakel waarbij zowel óp als vóór het podium veel energie vrijkomt. Traditie, creativiteit en vernieuwing gaan hand in hand. Een optreden van deze groep staat dan ook garant voor muzikale verrassingen.

Kom in de stemming

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken

Wilt u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu wilt inhuren.

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!