Percussionist George Pelupessy boeken?

percussionist george pelupessy boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Percussionist George Pelupessy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Percussionist George Pelupessy

George studeerde percussie in zowel Havana - Cuba als Nederland, en is met zijn Cubaanse invloeden. Zijn talent werd al opgemerkt door Karin Bloemen, wat ertoe leidde dat hij ruim 10 jaar met haar samenwerkte en wekelijks op tv te zien was. Daarnaast waren ook onder andere Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Edsilia Rombley gecharmeerd door George, wat hem aardig bezighield in het verleden.

Boekingen Percussionist George Pelupessy

Tegenwoordig speelt George samen met de welbekende saxofonist Candy Dulfer en treedt hij tijdens dance festivals in Nederland en in het buitenland gezamenlijk op met dj's.

Toch houdt deze ritmische held nog tijd over om ook jouw feest die éxtra beats mee te geven. Door zijn ruime ervaring en hart voor muziek weet George precies wat nodig is om een swingende sfeer neer te zetten op elk soort feest.

Kom in de stemming

Percussionist George Pelupessy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Percussionist George Pelupessy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Percussionist George Pelupessy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Percussionist George Pelupessy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Percussionist George Pelupessy boeken

Wilt u Percussionist George Pelupessy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Percussionist George Pelupessy wilt inhuren.

Percussionist George Pelupessy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!