Alma Nieto boeken?

alma nieto boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Alma Nieto boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Alma Nieto

Alma Nieto is een spannende, sexy maar bovenal fantastische zangeres!

Alma is Spaans voor 'ziel': Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse Lady. Ze werd ontdekt door de Amerikaanse producer/componist Tom Salisbury, bekend van o.a. The Pointer Sisters, Boz Scaggs, Van Morrison en Nathalie Cole.

Alma behaalde met een prachtige vertolking van het lied "Hijo de La Luna" de tweede plaats in de finale van het Hennie Huisman soundmixshow. Mede door dit optreden werd ze leading lady in de bekende Dinnershows van Frank Wentink. Naast deze shows was zij wekelijks te zien in de TV show "het gevoel van" waar zij op fantastische wijze de grote hits uit de jaren '60, '70 en '80 ten tehore bracht naast presentatrice Marjolein Keuning.

Boekingen Alma Nieto

Tijdens het Gala Voetballer van het Jaar ontving voetbalgrootmeester Johan Cruijff de Gouden Leeuw. Alma Nieto zong om deze reden een prachtige ode aan Johan waardoor hij zichtbaar geroerd raakte .Het nummer 'Gracias Johan' werd dan ook vol passie gezongen, zowel in het Spaans als in het Nederlands. Alma zorgde voor kippenvel en beroering in de zaal én in de huiskamer!

Door haar uitstraling en haar prachtige stem is Alma Nieto een graag geziene gast op vele evenementen waar zij een bijzondere combinatie brengt van Spaanse en Engelstalige nummers. Van mooie ballads tot swingende dance-classics!

Kom in de stemming

Alma Nieto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alma Nieto bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alma Nieto, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alma Nieto in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alma Nieto boeken

Wilt u Alma Nieto boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alma Nieto wilt inhuren.

Alma Nieto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!