Ambient DJ Boeken

Ambient-DJ
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Ambient DJ Jorge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jorge Ferin

De Ambient DJ is "Een dj die er alles aan doet om een feel-good-atmosfeer te creëren, waar alleen maar knikkende hoofden van het publiek een erkenning zijn voor zijn werk als artiest."

Het valt niet te ontkennen dat Jorge gepassioneerd en toegewijd is om elk optreden speciaal te maken. Hij biedt een indrukwekkend scala aan verschillende stijlen housemuziek, perfect afgestemd op uw gelegenheid. Kom in de groove met funky sounds, gemixt met popsongsamples uit de jaren 90 of 00. Of ga voor een meer melodieus en therapeutisch geluid dat de luisteraar in een totale staat van ontspanning kan brengen. Op zoek naar een meer strandachtige sfeer? Geniet van Jorge's house-muziekselectie met een groots latin-geluid met de juiste hoeveelheid energie. Vraag het maar aan Jorge en hij zal muziek als zodanig spelen.

Boekingen Ambient DJ

Jorge staat bekend om het creëren van prachtige overgangen die elk nummer als een remix op zich laten klinken. Hij zegt: “Ik ben helemaal in mijn element als ik muziek kan spelen met mooie baslijnen, goede kicks, af en toe een heerlijke zang, en eigenlijk alles bij elkaar kan brengen. Als mensen met hun voeten tikken zonder het te beseffen, weet ik dat ik hun ziel heb bereikt!

Kom in de stemming

Ambient DJ Boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ambient DJ Jorge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ambient DJ Jorge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ambient DJ Jorge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ambient DJ Jorge boeken

Wilt u Ambient DJ Jorge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ambient DJ Jorge wilt inhuren.

Ambient DJ Jorge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!