Aswad boeken?

Aswad-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Aswad boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aswad

Na vijftien albums en twee decennia in de muziekscene, blijft Aswad een van de meest geliefde reggaebands van Groot-Brittannië. Het duo Drummie Zeb (zang en drums) en Tony Gadd (bas, keyboards, zang) staan ​​bij reggae-fans bekend om hun avontuurlijke samensmelting van muziekstijlen als dancehall, funk, hiphop en dub. In 1988 kreeg Aswad internationale bekendheid met hun reggae-versie van 'Don't Turn Around', die naar de nummer 1-plek in de Britse hitlijsten zeilde. In 1994 ving Aswad een groot aantal nieuwe fans op met de release van het album Rise & Shine, een opname die de eerste Grammy-nominatie van de band voor 'Best Reggae Album of the Year' opleverde. Een grote hit in het VK en Japan, het album leverde de band ook nog een nummer 1-hit op met het nu beroemde zomerreggae-anthem ‘Shine’.

Boekingen Aswad

De band heeft veel getourd en speelde in overvolle huizen op verschillende locaties, van de Royal Albert Hall in Londen en de Reggae Sunsplash in Montego Bay, tot optredens in West-Afrika, Israël en Japan. Nu is de legendarische Britse Reggae-band terug, met een gloednieuw album! Het album van Aswad is een rijke mix van muzikale genres, van pop en reggae tot rock- en urban roots van geliefden. Zoals Vibe Magazine onlangs opmerkte: "Aswad lijkt nog jaren te schitteren."

Kom in de stemming

Aswad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aswad bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aswad, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aswad in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aswad boeken

Wilt u Aswad boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aswad wilt inhuren.

Aswad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!