Bennie Solo Hou van Holland Show boeken?

Bennie-Solo-Hou-van-Holland-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bennie Solo Hou van Holland Show

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo kunt u nu ook op ‘de Hollandse toer’! De ‘Bennie Solo Hou van Holland show’ is een complete, interactieve quiz show, met alles wat Holland zo ‘Hollands’ maakt. Een paar uurtjes heerlijk ongedwongen quizzenen (wed)strijden tijdens een gezellig feestje, en uiteraard met oer Hollandse muziek.

De show bestaat uit drie spelrondes waarin steeds nieuwe kandidaten punten in de wacht slepen voor de zaalprijs! De teams, rood, wit & blauw, strijden om die prijs. U kunt natuurlijk ook naar hartenlust lekker meezingen en meedeinen met de leukste Nederlandstalige nummers die Bennie Solo live ten gehore brengt. Uiteraard zijn er per spel voor de winnaars én verliezers gekke en herkenbare ‘Hollandse prijsjes’. De allerleukste spelelementen komen in de show aan bod met als finalede hilarische Bennie’s Bingo Ronde…… uiteraard zingt Bennie Solo een aantal van de Hollandse Krakers van Jewelste!

Boekingen Bennie Solo Hou van Holland Show

De Bennie Solo Hou Van Holland Show is inzetbaar op vele plekken en dito tijden. Zeer geschikt voor kleine groepen, maar uiteraard ook voor het grote publiek. Als avondvullende show, als amuse voor het diner, als promo voor winkelcentra, als warming up in de sportkantine of als tussendoortje bij een product-presentatie. U kiest de gelegen-heid, wij vullen ‘m voor u in. Zoals u van ons gewend bent bieden wij maatwerk! Ook uit te breiden met een Hollandse finale artiest naar keuze!

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bennie Solo Hou van Holland Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bennie Solo Hou van Holland Show , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bennie Solo Hou van Holland Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken

Wilt u Bennie Solo Hou van Holland Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bennie Solo Hou van Holland Show wilt inhuren.

Bennie Solo Hou van Holland Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!