Jettie Pallettie boeken?

Jettie-Pallettie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Jettie Pallettie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jettie Pallettie

Op 31 december 1970 werd in Vittoria op het Italiaanse schiereiland Sicilië de familie Pallettie verblijd met een wolk van een dochter : Jettie… Papa Pallettie , eerder getrouwd met dochter Mina van de beruchte familie Calzone, trok er z'on 40 jaar geleden op uit om zijn heil te zoeken op zee. Als bootsman melde hij zich aan op de MMS Reutelbeut uit Oslo. De Reutelbeut onderhield een vaste lijndienst tussen Palermo en het Noorse Stavanger… In Stavanger maakte papa Pallettie oftewel Pepone , bekanntschaft met de blonde Noorse Hanna. Hij nam haar mee naar Vittorria en kocht er een kleine bergwoning voor zijn Hanna.

Uit deze buitenechtelijke relatie is dochter Jettie geboren. Op Sicilië wist iedereen direct dat Pepone z'n dochter niet het bloed had van de Calzone familie. Neen, Jettie had 100% Noors bloed in haar aderen stromen en dat was dan ook wel te merken aan de levenslust die Jettie al ten toon spreidde als klein meisje. In de wieg liet zij al horen dat ze beschikte over een dijk van een stem en bovenal HEEL veel acteertalent. Op de lagere school liep zij voorop bij het pesten van de jongens en toen al sloeg menig Siciliaans jongenshartje op hol voor de rondborstige en immer vrolijke JETTIE. Zij nam ze in de maling waar ze bij stonden en de jongens genoten ervan...

De ene talentenjacht na de andere

JETTIE was een kleine belhamel, een soort Pietje Bell , maar dan met Noors en Italiaans bloed in haar lijfje en een bijzonder lief en klein hartje ! Na de lagere school ging Jettie naar de middelbare school bij de Zusters van de Capucijnen…. en daar is het eigenlijk allemaal begonnen. De ene talentenjacht na de andere werd door Jettie bezocht en overal ging ze er met de beker , de bloemen, de eer en het applaus vandoor… Jettie's niet te overtreffen acteertalent , samengevoegd met haar lieve zanggeluid stonden borg voor vele optredens in het mooie maar oh zo gevaarlijke Sicilië.

Pepone Pallettie en zijn Hanna waagden in de jaren 90 de grote stap en emigreerden naar Nederland. Pappa Pepone werd messenslijper, Hanna ging werken bij de Pizza Hut en JETTIE begon te zingen op feestjes en partijtjes. Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Jettie de stoute schoenen aangedaan en is sinds 2008 al meerdere keren naar de studio van DJ Goldfinger getogen om daar onder zijn productionele begeleiding de mooiste krakers op te gaan nemen.

Boekingen Jettie Pallettie

Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken. Maart 2008 werd haar eerste single 'Ik zit in het cafeetje' gereleased en dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd!
Hierna volgde de ene hit na de andere zoals; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent. Een album kon uiteraard niet uitblijven en het eerste album "Tutti Spagghettie" werd een bonte mix van de leukste feestnummers en er volgden er nog vele meer!

Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door. Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de "Koningin van de Kroegen" en "Feestorkaan van iedere Feesttent". Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen naar de Panne en zo terug naar Brabant, Ambiance verzekerd! Overal gaat met compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd "Feest in de Tent"!

Jettie Pallettie verzorgt Entertainment en Feest zoals er nog nooit is geweest!

Kom in de stemming

Jettie Pallettie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jettie Pallettie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jettie Pallettie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jettie Pallettie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jettie Pallettie boeken

Wilt u Jettie Pallettie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jettie Pallettie wilt inhuren.

Jettie Pallettie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!