Billy Bray Band boeken

Billy-Bray-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Billy Bray Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Billy Bray Band

De nieuwste Nederlandse New Country/Americana sensatie Billy Bray Band start meteen goed.

In 2019 opgericht door schrijvers/zangduo Bianca en Willem Devries, namen ze hetAlbum ‘Strong After Forever’ op en wonnen hiermee direct de ISSA SILVER AWARD voor Best International Album en de Fairplay Country Award voor Amazing Band/Countryrock Original 2020.

Album

Hun eerste EP ‘Strong After Forever’ is een gevarieerd album. Opgenomen in het najaar van 2019 in samenwerking met de crème de la crème van de Nederlandse muziek-en country scene. Op 20 februari 2020 werd de eerste single ‘Strong After Forever’ gelanceerd.

Boekingen Billy Bray Band

In de zomer van 2020 nam Billy Bray Band 5 nieuwe eigen songs op in samenwerking met producer Nick Jongejan (The Young River) in zijn studio in Zwijndrecht. In de loop van 2021 en 2022 zijn deze 5 ijzersterke singles gereleased. Deze 5 singles zijn (inclusief het album) te beluisteren op alle streaming kanalen en YouTube! (met een aantal hele mooie video's!)

Live Band

Billy Bray Band staat bekend om hun energieke optredens. Hoewel het eerste album wat traditioneler (country) klinkt, spelen zij een unieke combinatie van New Country en Americana, een mix van Pop- en Southern Rock elementen en af en toe een knipoog naar de meer traditionele country. De muzikale mix en de verfrissende afwisseling tussen de zanger en zangeres maken dat de Billy Bray Band een unieke plek in de hedendaagse muziek scene heeft.

BILLY BRAY BAND

  • Willem Devries Lead vocals/guitar
  • Bianca Devries Lead vocals
  • Robert van Voren Lead guitar/backing vocals
  • Paul ten Voorde Bass
  • Ruud Masius Drums

Kom in de stemming

Billy Bray Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Billy Bray Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Billy Bray Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Billy Bray Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Billy Bray Band boeken

Wilt u Billy Bray Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Billy Bray Band wilt inhuren.

Billy Bray Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!