The Dashboard Danglers boeken?

the dashboard danglers boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Dashboard Danglers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Dashboard Danglers

De band The Dashboard Danglers is het nieuwe muzikale project van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets anders. Dit nieuwe avontuur gaat hij aan met de Dashboard Danglers. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen.

Het laatste wapenfeit van Jaco was het album 'Even Weg'. Een samenwerking met Boudewijn de Groot en de Dutch Eagles. De kracht en de pracht van deze samenwerking krijgt een fraai vervolg in de The Dashboard Danglers. De muziek die Jaco van der Steen voor deze band schrijft past als een handschoen om de, opvallend genoeg Engelstalige, teksten van Boudewijn.

"Roadstories bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid. Traditionele en nieuwe country-rock, vertolkt door topmuzikanten met prachtige stemmen die weergaloos samensmelten."

Boekingen The Dashboard Danglers

Nieuwe songs worden met het grootste gemak afgewisseld met bekende hits uit het rijke country-verleden van o.a. Dolly Parton, Kenny Rogers, Linda Ronstadt, The Travelling Willburies, John Denver en meer.

Line-up:
Marcel de Groot: gitaar
Martin Bakker: bas
Leon Klaasse: drums
Rebecca Bakker: zang
Jaco van der Steen: gitaar en zang

"Een avond met de Dashboard Danglers voelt als een muzikaal thuiskomen!"

Kom in de stemming

The Dashboard Danglers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Dashboard Danglers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Dashboard Danglers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Dashboard Danglers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Dashboard Danglers boeken

Wilt u The Dashboard Danglers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Dashboard Danglers wilt inhuren.

The Dashboard Danglers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!