BKO boeken?

bko boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

BKO boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie BKO

Aan het begin van zijn BKO zijn muziekloopbaan, in 2013, maakte hij deel uit van de rapgroep Sawtu Boys Money Gang (SBMG). Na een korte tijd stapte hij op en ging verder als solo artiest. In 2014 maakte hij zijn debuut als solo artiest met de mixtape Zeldzame vertoning. In 2014 was hij een van de oprichters van de rapformatie Well Paid Music Group. Via het You Tube kanaal van WPMG bracht hij een groot aantal video’s uit. Hij werd muzikaal begeleid door zijn broer rapper Rasskulz. Samen brachten ze meerdere nummers uit waaronder Kijk uit in april 2015.

Boekingen BKO

In april 2016 tekende BKO een contract bij het label Rotterdam Airlines. Bij het label werkte hij aan zijn eerder aangekondigde ep en verder nog aan een nieuw album. Daarnaast verscheen hij ook op het album Gate 16 van het label dat in juli uitkwam. Hij is te horen op tien van de twintig nummers van het album. Het kwam op nummer 2 van de Album Top 100 binnen en bleef enkele maanden in de top van deze lijst staan. Een van de nummers waaraan hij meewerkte, was Gass van Sevn Alias. Gass bereikte als eerste Nederlandse hip hop nummer meer dan 30 miljoen views op youtube.

Kom in de stemming

BKO boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen BKO bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met BKO, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u BKO in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

BKO boeken

Wilt u BKO boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u BKO wilt inhuren.

BKO boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!