SBMG boeken?

SBMG-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

SBMG boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie SBMG

SBMG, afkorting van Sawtu Boys Money Gang, is een Amsterdams rapduo bestaande uit Chivv (Chyvon Pala) en Henkie-T (Henk Mando). De leden zijn beide opgegroeid en woonachtig in Kraaiennest, een wijk in Amsterdam Zuidoost. Tijdens hun middelbareschooltijd is de hechte vriendschap, tussen Chivv en Henkie-T, verder ontplooit, dat op latere leeftijd voor een muzikale samenwerking heeft gezorgd.

Op 15-jarige leeftijd brachten de twee het nummer ‘Heel Arrogant’ uit en haalden daar hun eerste optredens mee binnen. Binnen een jaar gaf het duo meer dan 200 optredens in Nederland en België.

Boekingen SBMG

Hun populariteit behaalden ze aanvankelijk vooral op YouTube. Dit viel op bij Kees de Koning, platenbaas van TopNotch, die ze in 2014 een contract aanbood. Hun single ‘Oeh Na Na’ werd een hit op het internet! De videoclip op YouTube werd in een jaar tijd meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. Aantallen die in die periode extreem hoog waren in verhouding met tegenwoordige aantallen.

Later datzelfde jaar volgde hun eerste verzamel-project in de vorm van de ‘Money En Gang En Mixtape’. Op deze mixtape werkten de heren van SBMG samen met destijds opkomende artiesten als: D-Double, MocroManiac, Bokoesam en Emms (Broederliefde).

Kom in de stemming

SBMG boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen SBMG bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met SBMG, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u SBMG in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

SBMG boeken

Wilt u SBMG boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u SBMG wilt inhuren.

SBMG boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!