Boston Tea Party boeken?

boston tea party boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 600 personen

Boston Tea Party boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party boeken? Dan kiest u voor een superspontane band die zorgt voor een geweldig feest tijdens uw evenement! Het wordt een feest der herkenning, waardoor u er zeker van bent dat de kosten van Boston Tea Party het meer dan waard zullen zijn.

Repertoire en referenties

De Boston Tea Party speelt hits en medleys van alle grote muzikanten en zorgt met een combinatie van dans, feest en classics voor een geweldige middag of avond. U heeft de garantie op een geslaagd feest, dus huur de Boston Tea Party in!

Boekingen Boston Tea Party

Insiders noemen de Boston Tea Party geregeld de beste feestband. De tien leden van de band zorgen voor een geweldige hoeveelheid energie, die ervoor zorgt dat niemand de mogelijkheid heeft om stil te blijven staan. U kunt Boston Tea Party inhuren voor grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), maar ze komen ook graag langs op een openbaar podium, een mooi studentenfeest of een bruiloft. De Boston Tea Party speelt graag met bekende artiesten, maar u kunt ze ook individueel inhuren om een geweldig evenement te organiseren.

Wie gaat u inhuren?

De Boston Tea Party bestaat uit 3 blazers, 4 ritmespecialisten en 3 aantrekkelijke zangeressen. De combinatie zorgt voor een geweldige band, die u kunt inhuren in combinatie met het spectaculaire licht en het adembenemende geluid dat er vrij komt. Het wordt absoluut een spektakelshow, dat we het best kunnen omschrijven als een grote gezellige boel. Huur Boston Tea Party in en ga voor een stralend geheel op uw podium.

Small Big Band Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party uitbreiden? Dat is mogelijk! U kunt de formatie inhuren in combinatie met extra blazers, waardoor er 6 tot uw beschikking staan. De Boston Tea Party heeft alle blaaspartijen opnieuw gearrangeerd en herzien, waardoor er een volledig big band geweld ontstaat. Er staan 13 man op het podium, die zorgen voor een geweldige show!

Wilt u de Boston Tea Party inhuren, of bent u geïnteresseerd in de Boston Tea Party & Friends finaleshow? Neem contact op met Twilight Entertainment voor de kosten en prijs van de Boston Tea Party, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Kom in de stemming

Boston Tea Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boston Tea Party bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boston Tea Party, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boston Tea Party in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boston Tea Party boeken

Wilt u Boston Tea Party boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boston Tea Party wilt inhuren.

Boston Tea Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!