Bouke boeken?

Bouke-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Bouke boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bouke

Voor Bouke Scholten uit Emmen is muziek zijn lust en zijn leven. Als kleine jongen zong hij al mee met liedjes die zijn vader op de accordeon speelde. Inmiddels heeft de symathieke zanger in korte tijd een grote schare fans opgebouwd met zijn aansprekende Nederlandstalige liedjes. Op 11 september 2006 verscheen zijn single 'Kom Maar, Kom Maar'. Het is de voorloper van zijn splinternieuwe album- getiteld Alles Wat Ik Doe- die in oktober 2006 van de persen rolde.

Bouke zingt altijd en overal

Bouke zingt altijd en overal. Zo ook na afloop van zijn wekelijkse voetbaltraining in de kleedkamer van de lokale voetbalvereniging W.K.E. Al snel werd hem gevraagd een echt optreden te verzorgen in de kantine van zijn sportclub, wat tevens zijn podiumdebuut was. Snel volgden optredens in cafe's, feesttenten en zalen, waar Bouke Nederlands- en Engelstalige covers van andere artiesten zong.

Eerste single ‘Ik voel me goed’

Niet lang daarna bracht hij zijn eerste CD uit, die hij verspreidde onder vrienden en bekenden. Zijn eerste single ‘Ik voel me goed’, zijn albums In Mijn Hart Ben Jij Bij Mij en en Dit Gaat Nooit Meer Over en de DVD ‘Dit is Liefde’ bleken een schot in de roos. Zijn naam werd door liefhebbers van het Nederlandse lied als een lopend vuurtje verspreid en hij kreeg meer en meer fans. Singles als 'Zeven Dagen, Zeven Nachten', 'Eenzaam is de nacht zonder Jou' en 'Chica, Chica' volgden elkaar in razend tempo op.

Top 30 notering in de Mega Top 100

Begin december 2005 tekende Bouke bij CNR Entertainment. Zijn eerste single op het nieuwe label ‘Merry Christmas to Everyone’ haalde een top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn eerste door CNR uitgebrachte Nederlandstalige single, het door Willem Gunneman geschreven ‘Ik Wil Je’, zag het levenslicht op 27 februari 2006. Een single die, evenals de tweede track ‘Je zit in mijn hoofd’ goed ontvangen wordt. Nummers die steevast klinken in het land en uiteraard tijdens de grote muziekevenementen, waaronder het Gigapiratenfestival in het Arnhemse Gelredome (met 20000 bezoekers, 17 maart 2006) en Bouke‘s eigen concert in de Giraf te Emmen (18 maart 2006, een week van te voren uitverkocht, 1000 bezoekers). Ook de belangstelling van de media is overweldigend.

Boekingen Bouke

Via via kwam Bouke in contact met producer Bas van den Heuvel (o.a. Rene Froger, Gordon & Replay en Totol Touch) en samen legden zij in de Soundwise Studio's van Fluitsma en Van Tijn de basis voor het nieuwe album. Bouke had inmiddels besloten om eigen repetoire te gaan zingen en aangezien het Nederlandse lied hem op het lijf geschreven is, beperkt hij zich op dit album tot dit populaire genre. Samen met liedjesschrijver Willem Gunneman schreef Bouke het leeuwendeel van de nummers. Het resultaat is een mix van stevige popsongs als 'Kom Maar, Kom Maar' en 'Totaal op Tilt' en goudeerlijke ballads als 'Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn'.

Met alles wat ik doe bewijst de sympathieke zanger uit Emmen dat hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een nieuwe ster: de 'looks', de stem en het talent. Alle tekenen wijzen erop: Bouke staat aan de vooravond van een veelbelovende carriere.

Kom in de stemming

Bouke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bouke bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bouke, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bouke in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bouke boeken

Wilt u Bouke boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bouke wilt inhuren.

Bouke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!