René Shuman & Angel-Eye boeken?

rene shuman angel eye boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

René Shuman & Angel-Eye boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie René Shuman & Angel-Eye

Mr. & Mrs. Rock 'n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn. René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige rock 'n roll gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis!

Vanaf dat René als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd, waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers. Hij wordt al jaren de Nederlandse Elvis genoemd. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse tv-specials op.

Boekingen René Shuman & Angel-Eye

Hoogtepunten tijdens hun samenwerking waren een kersttour voor 30.000 mensen en een "Elvis and More..."-concert voor 7.500 mensen. Onlangs waren ze nog te zien op Nederland 2 met hun special 'Mr. & Mrs. Rock 'n Roll' en maarliefst 75 minuten op Nederland 1 met hun kerstspecial 'Rockin'around the Christmas Tree'. In het voorjaar van 2012 werd hun nieuwe 2-delige tv-special 'A Magical Night' uitgezonden op Nederland 2.\

Tijdens hun shows spelen ze een combinatie van bekende hits van toen en hun mooiste eigen songs van nu. Speciaal voor de internationale muziekmarkt hebben ze de naam 'The Dream' gekozen. In Nederland zijn ze natuurlijk bekend als René Shuman & Angel-Eye.

René Shuman & Angel-Eye zijn in diverse concepten te boeken

- Tapeshow
- Met hun showband en Rock 'n Roll dansers
- Als gastartiesten voor harmonieën, fanfares en bigbands
- Maatwerk naar uw eigen ideeën en wensen

Kom in de stemming

René Shuman & Angel-Eye boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen René Shuman & Angel-Eye bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met René Shuman & Angel-Eye, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u René Shuman & Angel-Eye in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

René Shuman & Angel-Eye boeken

Wilt u René Shuman & Angel-Eye boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u René Shuman & Angel-Eye wilt inhuren.

René Shuman & Angel-Eye boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!