Boy Looijen boeken?

Boy-Looijen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Boy Looijen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boy Looijen

Boy is opgegroeid in de omgeving van Amsterdam, daar is hij begonnen in de sportvereniging LH te Krommenie op de leeftijd van 9 jaar. Één jaar later kwam hij voor de eerste keer in aanraking met het Rhönrad. Een paar jaar laten won hij zijn eerste medaille op de Wereld Kampioenschappen 2007. Na dit grote succes kwam hij in aanraking met Corpus Acrobatics in Amsterdam waar hij zijn acrobatische vaardigheden verder heeft ontwikkeld in talloze disciplines. In 2011 deed Boy voor de 3de keer mee aan de Wereld Kampioenschappen en won hij als eerste Nederlander de gouden medaille. Naast wedstrijden en shows is Boy succesvol als coach. Sinds 2008 is hij één van de hoofdtrainers in Nederland. In de herfst van 2011 deed Boy mee aan de TV show “Hollands got Talent” en werd 2de. Sony Music Entertainment heeft hem een contract aangeboden na deze show. Dit succes heeft zijn sport goed gepromoot en daardoor shows gegenereerd.

Boekingen Boy Looijen

Kort daarna kwam Boy samen met Laura en hebben ze samen “Wheel Sensation” opgericht. Sindsdien staan de twee samen op het podium in het binnen- en buitenland. Parallel bleef Boy geconcentreerd op de competitiesport en won 4 medailles op de WK in Chicago in 2013 en nog eens 3 medailles op de WK in Italië in 2015. In aanvulling op wedstrijden, shows in theaters en circus, tournees op cruiseschepen en zakelijke evenementen geeft Boy privé-lessen en workshops in hun eigen studio “Circus

Kom in de stemming

Boy Looijen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boy Looijen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boy Looijen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boy Looijen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boy Looijen boeken

Wilt u Boy Looijen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boy Looijen wilt inhuren.

Boy Looijen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!