Wheel Sensation boeken?

Wheel Sensation boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wheel Sensation boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wheel Sensation

De wereld kampioenen presenteren een artistieke show op het hoogste niveau. De bewegingen in het rad zijn gecombineerd met acrobatische elementen. Een samenspel van de kracht van de man en de elegantie van de vrouw! Dynamisch smelten de artiesten samen door samen in één rad of synchroon met twee raderen te rollen. De constante beweging creëert een dynamische choreografie met constante veranderingen in impressies.

Duo-Show

De Duo Show wordt gedaan door twee artiesten en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

Solo-Show

We bieden een sensationele acrobatische en adembenemende show aan – Rhönrad op zijn best! U kunt kiezen tussen twee uiterste. Een gracieuze en elegante optreden van Laura of het krachtspel tussen Boy en zijn rad. We combineren beide elementen in het rad op het hoogste niveau samen met gymnastiek en acrobatiek. De Solo Show wordt gedaan door één artiest in één rhönrad en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

De shows welke te boeken zijn:

German Wheel, Cyr Wheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Aerial Straps, Partner Acrobatiek, Handstand Acrobatiek, Silks & Cyr, Paaldans, Cube en meer!

Kom in de stemming

Wheel Sensation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wheel Sensation bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wheel Sensation , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wheel Sensation in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wheel Sensation boeken

Wilt u Wheel Sensation boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wheel Sensation wilt inhuren.

Wheel Sensation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!