Brandi Russell boeken?

brandi russell boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Brandi Russell boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brandi Russell

Brandi Russell kwam een paar jaar geleden van de VS naar Nederland en won eind 2008 de talentenjacht Popstars. De energieke zangeres komt samen met twee andere finalisten terecht in de popgroep RED! en scoort direct een nummer-1 hit met de debuutsingle 'Step Into The Light'.

Al ver voor het RED! avontuur is Brandi zowel voor als achter de schermen nadrukkelijk aanwezig in de showbizz. Sinds 1994 schitterde zij in diverse theaterproducties van o.a. Walt Disney en Universal Studio's in Florida. Voor de productie 'California Girls' verbleef zij zelfs een lange tijd in Osaka (Japan). Het moge duidelijk zijn dat Brandi Russel bestempeld kan worden als Multitalent.

Boekingen Brandi Russell

Brandi wist de afgelopen maanden een team van professionals aan zich te binden om een nieuwe weg in te slaan: Brandi Russell solo. Samen met een nieuw management, boekingskantoor, platenmaatschappij en producersteam is Brandi er helemaal klaar voor.

'Broken Doll' is de eerste solosingle van het nieuwe album van Brandi, dat in het voorjaar zal uitkomen. Met 'Broken Doll' mikt Brandi Russell duidelijk op hitsucces en laat zij een volwassen, maar zeker een typisch Brandi geluid horen.

Kom in de stemming

Brandi Russell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brandi Russell bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brandi Russell, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brandi Russell in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brandi Russell boeken

Wilt u Brandi Russell boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brandi Russell wilt inhuren.

Brandi Russell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!