Cappella boeken?

cappella boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Cappella boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Cappella

Bekend als een van de grootste dansacts in Europa hadden ze 9 top-10 hits en drie nummer een hits met: 'U GOT 2 LET THE MUSIC', 'MOVE ON BABY' en 'U & ME'.

Cappella stopte in 1999, maar de muziek leefde nog steeds voort bij deejays en producenten van over de hele wereld, die hun nummers samplen en mixten.

Oorspronkelijke producent en maker van Cappella, Gianfranco Bortolotti (Media Records) werkte samen met Marcus & Lis, UK Award Winning UK Performers, die in 2009 succes hadden met hun debuutsingle, de officiële UK Top 20 midweek haalden, en hit No1 op Spotify voor de meeste afgespeelde binnen 24 uur.

Boekingen Cappella

Marcus & Lis zijn de afgelopen jaren een van de drukste live-acts in het Verenigd Koninkrijk geweest en hebben voor meer dan 100 liveshows per jaar op evenementen en festivals opgetreden voor duizenden mensen.

2019 is een groot jaar voor Cappella en Gianfranco Bortolotti planned nu een nieuwe single voor de toekomst …

Kom in de stemming

Cappella boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Cappella bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Cappella, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Cappella in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Cappella boeken

Wilt u Cappella boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Cappella wilt inhuren.

Cappella boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!