Vengaboys boeken?

vengaboys boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Vengaboys boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Vengaboys

Het begon met twee dj's: Danski en Delmundo, die geïmproviseerde en illegale strandfeesten organiseerden vanuit hun versleten schoolbus. Tijdens hun tour langs de Spaanse kust en Ibiza tussen 1992 en 1997 voegden ze vier dansers-cum-zangers Roy, Denice, Kim en Robin toe om de DJ-sets op te fleuren. Hun groeiende reputatie inspireerde hen om een ​​stap verder te gaan en een eigen platenlabel te beginnen en platen te produceren.

De eerste internationale hit van de Vengaboys, "Up & Down", werd uitgebracht in maart 1997 en werd al snel een top 5-hit in Europa voordat het zijn weg naar de VS bereikte. Up & Down, uitgebracht op het legendarische label Strictly Rhythm, regeerde in de clubs van kust tot kust en stormde naar de nummer één op de Billboard Dance Chart. Hun debuutalbum heeft de toepasselijke titel "Greatest Hits!" en behaalde de gouden status in de Verenigde Staten. In datzelfde jaar werden ze genomineerd voor de MTV Best Breakthrough Award.

Zeven top10 en twee nummer één-hits

En dat was nog maar het begin. Multi-platina popdanshits zoals 'We Like To Party!', 'Boom Boom Boom Boom!!' en 'We're going to Ibiza' werden losgelaten op het nietsvermoedende publiek. Daarmee Scoorde ze zeven top10 en twee nummer één-hits in de Britse top 40. Bovendien bereikte het de top van de hitlijsten in meer dan 40 landen, waaronder Duitsland, India, Spanje, Zuid-Afrika, Thailand, Polen, Australië, Mexico en meer.

En de hits bleven maar komen; 'Shalala lala', 'Kiss (When the sun don't shine)', 'Uncle John From Jamaica' werden allemaal solide top 5-hits over de hele wereld. In feite werd IEDERE Vengaboys-single die werd uitgebracht een Britse Top 40-hit...

Boekingen Vengaboys

Om het succes met de fans te vieren, organiseerde de groep een enorme World Tour door Europa, de Verenigde Staten, Australië, Azië, Japan en Zuid-Amerika. Toen besloot het team om het een tijdje stop te zetten.

In 2007 hervormde de groep zich en begon aan wat nu bekend staat als hun "Non-stop World Tour".

Kom in de stemming

Vengaboys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Vengaboys bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Vengaboys, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Vengaboys in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Vengaboys boeken

Wilt u Vengaboys boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Vengaboys wilt inhuren.

Vengaboys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!