Captain Hollywood Project boeken?

captain hollywood project boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Captain Hollywood Project boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Captain Hollywood Project

Captain Hollywood Project was opgericht in 1991 rond de rapper Tony Dawson-Harrison a.k.a. Captain Hollywood. Maar in 1992 bracht hij zijn eerste single van zijn nog niet uitgebrachte tweede album uit, met als titel 'More & More'. Alles in de nieuwe Eurodance stijl en met een nieuwe zangeres Nina. Het was een geweldig succes, de single kwam in bijna heel Europa op #1, #5 in Israël en kwam in de Europese MTV jaar charts op #3. De opvolgende single was 'Only With You', ook weer een grote #1 hit in bijna heel Europa.

In 1995, na een jaar van stilte, kwam zijn derde album 'Animals Or Humans' uit. Er werden 200.000 kopieën wereldwijd van verkocht. Nina was weggegaan voor een solo carrière en werd vervangen door de zangeres Petra. Tony richtte zijn eigen platen label en studio op onder de naam Hollywood Productions. Hij ging samenwerken met 2 nieuwe producers: Tom Jacques a.k.a. G. Coin en Thomas Adler. samen met Attack II. Katzmann produceerde hij 4 nummers voor zijn album. Ze scoorden weer een grote hit met 'Flying High', #1 overal in Europa en #6 in Israël. Daarna kwam nog een Eurodance hit 'Find Another Way' dat ongeveer hetzelfde succes had.

Boekingen Captain Hollywood Project

Midden 1996 kwam Captain Hollywood terug. Ditmaal ging hij samenwerken met drie nieuwe producers, P Force, Miles Gordon en Alex Belcher en veranderde teven zijn haardracht. Petra was nog steeds een lid van het team. 'Over And Over', de eerste single van zijn nog niet uitgebrachte nieuwe album, was een zeer succesvol Eurodance nummer.

Kom in de stemming

Captain Hollywood Project boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Captain Hollywood Project bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Captain Hollywood Project, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Captain Hollywood Project in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Captain Hollywood Project boeken

Wilt u Captain Hollywood Project boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Captain Hollywood Project wilt inhuren.

Captain Hollywood Project boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!