C&C Music Factory boeken?

c c music factory boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

C&C Music Factory boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie C&C Music Factory

C&C Music Factory was een muziekgroep uit de Verenigde Staten, bestaande uit Robert Clivillés en David Cole (1963-1995).C&C Music Factory ft. Freedom Williams. Oorspronkelijk trad de groep op onder de naam A Black Man and a Dominican. In 1987 brachten ze in eigen beheer een eerste single uit. Onder de naam C&C Music Factory scoorden ze in 1990 een internationale hit met Gonna Make You Sweat, dat onder andere in de Verenigde Staten en in Nederland de nummer 1-positie behaalde. Op dit nummer werd de rap gedaan door Freedom Williams. In latere platen maakte C&C Music Factory regelmatig gebruik van gastartiesten.

Boekingen C&C Music Factory

Na dit succes scoorde C&C Music Factory in totaal ze nog zes internationale hits, waaronder een cover van Pride (In the Name of Love) (oorspronkelijk van U2) en Things that make you go hmmm…. Onder de naam Clivilles & Cole heeft het duo een enorme clubhit met het nummer A Deeper Love. Tevens behaalden ze nog successen als producer van andere artiesten, onder meer Mariah Carey. In 1994 bracht C&C Music Factory een tweede album uit, maar begin 1995 overleed David Cole aan hersenvliesontsteking. Na de dood van Cole werden nog twee verzamelalbums uitgebracht.

Kom in de stemming

C&C Music Factory boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen C&C Music Factory bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met C&C Music Factory, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u C&C Music Factory in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

C&C Music Factory boeken

Wilt u C&C Music Factory boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u C&C Music Factory wilt inhuren.

C&C Music Factory boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!