Chris Andrews boeken?

chris andrews boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Chris Andrews boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Chris Andrews

Al in 1965 had Chris Andrews met "Yesterday Man" zijn eerste wereldhit en was met vele nadere hits zoals "To Whom it Concerns", "Pretty Belinda" of "Carol ok" buitengewoon succesvol. Maar ook als componist - internationaal bijvoorbeeld voor Sandy Shaw, Cher, The Mamas and the Papas of Agnetha van ABBA - had hij vele hits.

In Duitsland componeerde Chris Andrews voor Ramona ("Du, ich brauche was und das bist du"), Bata Illic ("Judy I Love You"), Peter Orloff ("Ein Mädchen für immer", "Baby da dam da"), Graham Bonney, Hazy Osterwald, Daliah Lavi... om enkele te noemen. Ook in de 80's en 90's was Chris Andrews als zanger, componist en producent actief. In 2002 werd hij in Engeland onderscheiden met de BASCO Award voor zijn levenswerk. Nadat hij zijn grote liefde - zijn huidige Duitse vrouw - gevonden heeft verhuisde hij naar Duitsland en heeft in 2008 de maxi single "Country Boy at Heart" uitgebracht waarop ook de Duitstalige song "Sie lass ich nicht los".

Boekingen Chris Andrews

Op 12 april 2011 verscheen de jubileum-cd "Fifty-Fifty". Chris Andrews is solo en met band te boeken. Wilt u een wereldster tijdens uw gala, open air of ander evenement? Chris Andrews boeken! Topartiest van topformaat!

Kom in de stemming

Chris Andrews boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Chris Andrews bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Chris Andrews, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Chris Andrews in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Chris Andrews boeken

Wilt u Chris Andrews boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Chris Andrews wilt inhuren.

Chris Andrews boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!