Come Again boeken?

come again boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Come Again boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Come Again

De afzonderlijke bandleden zitten al jaren fulltime in verschillende bands totdat ze 10 jaar geleden door toeval bij elkaar kwamen. De rest van de muzikanten voor die 'snabbel' kwam niet opdagen… tja… Dan maar kijken hoe ver je met z'n drieën komt. Het was meteen een doorslaand succes en het bleek een gouden greep. Come Again was geboren. Door de jaren heen is het concept verder uitgebouwd en verfijnd. Van volledig versterkt in een feesttent, tot compleet akoestisch en… mobiel in de binnenstad of op privé-feest.

Wie zijn de bandleden?

Drummer Ronald van Holst heeft naast een top-40, ook een salsa achtergrond. Intussen is hij absoluut DE specialist in Nederland geworden in het 'neerzetten' van bekende nummers op drum/percussie gebied, met ongelofelijk minimale middelen. (Slechts één snaretrommel!) Daarbij zingt deze Amsterdammer ook nog eens tegelijkertijd de sterren van de hemel.

Import-Deventenaar Erik Poorterman belichaamt het muzikale topniveau van dit trio. Hij is afgestudeerd conservatorium drummer met een Jazz en Ierse Folk achtergrond. Hij speelt dan ook bij trio Come Again…. natuurlijk… de fretloze bas! Dit leidt nog steeds tot hilarische taferelen wanneer muzikanten, uit zijn drummerscéne, Come Again tegenkomen en Erik op basgitaar zien spelen. Vervolgens zingt Erik dan expres ook nog even rustig een derde stem mee!

Boekingen Come Again

Met zijn 12-snarige akoestische gitaar en leadzang, is frontman René Elenbaas 'de gangmaker' bij Come Again. Hij speelt direct en naadloos in op wat er in de zaal en in het publiek gebeurt. Zo past hij b.v. ook regelmatig de teksten terplekke aan, op mensen en situaties die ontstaan. Woonachtig in Enschede is zijn aankondigingskreet dan ook vaak: "All the way from EnschedeÉ" Naast leadzanger bij Rock en top-100 bands heeft hij een singer-songwriter achtergrond. Dit komt tot uiting in de soms verrassende, verfrissende en vaak zeer humoristische bewerkingen van bekende hits. De idee‘n daarvoor ontstaan spontaan op het podium. En de heren hebben 'muzikale ruimte' genoeg om te improviseren.

Kom in de stemming

Come Again boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Come Again bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Come Again, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Come Again in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Come Again boeken

Wilt u Come Again boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Come Again wilt inhuren.

Come Again boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!