CV Opsmuk boeken

CV-Opsmuk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief M-set

CV Opsmuk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie CV Opsmuk

CV Opsmuk is een carnavalsact die tijdens de eerste corona lockdown is ontstaan en sindsdien al 2 Carnavalsnummers heeft uitgebracht met een gecombineerd aantal van meer dan 150.000 streams op Spotify!

Een lot uit de loterij

Een groep van 5 vrienden die elkaar op de studie zijn tegengekomen en dat is ondertussen alweer 10 jaar geleden. Ze hebben in 2021 het nummer: “Een dinosaurus die courgette eet”, midden in het corona jaar uitgebracht. Het hele schrijfproces is toen ook op de voet gevolgd door Rob Janssen, radio DJ bij 3FM. Het eerste jaar waren er helaas amper optredens met publiek door Corona, maar dat weerhield hen er niet van om in 2022 een nieuwe plaat uit te brengen: “Gewonnen in de Lotto”.

Boekingen CV Opsmuk

Carnaval 2022 was goed gevuld met vele optredens in het Brabantse land. Naast deze optredens waren ze ook te gast bij BredaNU, Baronie TV en Sanseveria TV en het legendarische Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant. Met carnaval 2023 voor de deur staat CV Opsmuk te trappelen van enthousiasme. Maak je op voor een geweldig feest!

Kom in de stemming

CV Opsmuk boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen CV Opsmuk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met CV Opsmuk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u CV Opsmuk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

CV Opsmuk boeken

Wilt u CV Opsmuk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u CV Opsmuk wilt inhuren.

CV Opsmuk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!