Petje Pils boeken

Petje-Pils-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Petje Pils boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Petje Pils

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive-in DJ en werd enkele jaren later huis-DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak en al gauw draaide hij in meerdere kroegen en discotheken.

Carnaval

Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom.
Uiteindelijk verwaterde dit, maar in 2019 pakte hij die draad weer op.

Wil je gezelligheid, dan boek je Petje Pils!

Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. Onder productionele leiding van Marco Leeuwis (DJ Galaga) kwam de single “Koning Carnaval” tot stand, waarmee Petje Pils een heuse carnavalskneiter in handen had. Na de hits: "Schud het er maar in" en "Wat ga je koken Ine" heeft hij voor het carnavals seizoen 2023 maar liefst 2 nieuwe hits uitgebracht. Waaronder de polonaise knaller: "Het polonaiselied".

Petje Pils boeken

Dus voor een feestje met de grootste polonaise, boek je Petje Pils!

Kom in de stemming

Petje Pils boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Petje Pils bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Petje Pils, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Petje Pils in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Petje Pils boeken

Wilt u Petje Pils boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Petje Pils wilt inhuren.

Petje Pils boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!