D-licious Christmas boeken?

D-licious-christmas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

D-Licious Christmas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie D-Licious Christmas

Warmte op een koude winterdag! De zangeressen van D-licious Vocals are jingling all the way als ze hun Kerstprogramma ten gehore brengen! Zij dromen samen met jou van een White Christmas of vertellen je gasten dat het een Cold Christmas without them zal zijn. Ze delen hun Favourite Things of vertellen het gezelschap dat Santa Claus is coming to town.

Keuzemenukaart met Christmas Carols

Een optreden kan a capella worden verzorgd, of met een gitarist of pianist. De zangeressen hebben bij het a capella programma een muzikale keuzemenukaart met Christmas Carols, recente Kersthits en sfeervolle andere songs bij zich. De gasten kiezen een muzikaal “gerechtje” uit en dat zingt D-licious dan ter plekke a capella. D-licious Vocals kan ook de gasten van het feest zingend ontvangen bij de ingang van de feestlocatie.

Boekingen D-Licious Christmas

D-licious Vocals: het best klinkende cadeautje onder de Kerstboom - Straight to your heart! Geschikt voor Kerstdiners, bedrijfsfeesten, restaurants, hotels, Kerstmarkten, eindejaarsrecepties en Nieuwjaarsborrels

Kom in de stemming

D-licious Christmas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen D-Licious Christmas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met D-Licious Christmas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u D-Licious Christmas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

D-Licious Christmas boeken

Wilt u D-Licious Christmas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u D-Licious Christmas wilt inhuren.

D-Licious Christmas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!