Merry Jazzmas Trio boeken?

Merry-Jazzmas-Trio-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Merry Jazzmas Trio boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Merry Jazzmas Trio

We wish you a… Merry Jazzmas! Dat is het gevoel waarin deze muzikanten uw feest zullen dompelen. Het Merry Jazzmas Trio (Rico op de contrabas, Vincent op gitaar en Pietern op de Sax) – speelt jazz standards en kerstmuziek in jazzy stijl en ze doen dat met hart en ziel.

Spelen samen sinds 1998

Ze zijn studiegenoten van het Hilversums conservatorium en spelen al weer sinds 1998 samen. Deze formatie is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw kerstreceptie, - borrel of ander samenzijn.Zij zijn “de kabbelende golfjes waar uw conversaties op drijft”. Nooit te hard, altijd stijlvol!

Boekingen Merry Jazzmas Trio

Desgewenst is dit trio ook mobiel inzetbaar en kan dan op verschillende plekken de gasten toespelen. Het is eveneens mogelijk om deze triobezetting uit te breiden met een percussionist en/of een zangeres. Let op! Dit trio kan niet buiten spelen op Kerstmarkten, braderiën of in openlucht Winkelcentra. De instrumenten van de artiesten zijn niet opgewassen tegen koude weersomstandigheden.

Merry Jazzmas Trio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Merry Jazzmas Trio bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Merry Jazzmas Trio, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Merry Jazzmas Trio in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Merry Jazzmas Trio boeken

Wilt u Merry Jazzmas Trio boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Merry Jazzmas Trio wilt inhuren.

Merry Jazzmas Trio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!