Damian Diepeveen boeken?

Damian-Diepeveen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Damian Diepeveen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Damian Diepeveen

Deze geboren entertainer is niet de hedendaagse realityster-turns-DJ. Damian is al jaren DJ en dat merk je gelijk aan zijn skills achter de booth én met de microfoon! Geïnspireerd door de muziek van Aviicii begon hij in zijn jongere jaren zelf muziek te maken en te draaien in de locale clubs.

Temptation Island VIPS

Nu shined hij in de grootste clubs als Villa Thalia Rotterdam en The Villa Antwerpen. In zijn set draait hij de hotste urban in combinatie met dikke knallers om het energieniveau drie levels te laten stijgen! Entertainen zit in zijn bloed en mede daarom is hij de grote ster van Temptation Island VIPS 2019. Zijn Instagram volgers blijven groeien en met gemiddeld 3 shows per weekend en nu al 2 uitgebrachte tracks laat Damian zijn talent zien in de uitgaansscene!

  • Bekend van Temptation Island VIPS
  • 120.000+ volgers op Instagram
  • Energieke all-round set
  • Meet & Greets zeer populair

Kom in de stemming

Damian Diepeveen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Damian Diepeveen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Damian Diepeveen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Damian Diepeveen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Damian Diepeveen boeken

Wilt u Damian Diepeveen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Damian Diepeveen wilt inhuren.

Damian Diepeveen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!