Jay Zwarts boeken?

Jay-Zwarts-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jay Zwarts boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jay Zwarts

Jay Zwarts geboren op 17 oktober 1999 in Den Haag. Sinds 2017 begonnen met het releasen van muziek en maakt sindsdien een grote opmars binnen de scene. Met zijn enorme fan base op Instagram biedt hij zijn fans vermaak op het gebied van muziek en entertainment.

125.000 streams op Spotify

Zijn eerste nummer “Ze gaat los” heeft meer dan 100.000 streams op Spotify gehaald. Hierna volgde de track "Hey Dame" die binnen 1 maand over de 100.000 streams op Spotify ging! Na dit succes is er zeker niet stil gezeten. "D2" was na "Hey Dame" de track die binnen aanzienlijke tijd op 125.000 streams op Spotify stond.

Boekingen Jay Zwarts

Met deze eigen tracks zette hij de toon voor zijn muzikale carrière. Naast het uitbrengen van muziek treedt hij elke maand op door het hele land op diverse feesten. Komende tijd zullen jullie nog veel meer horen over Jay Zwarts. Check in op zijn socials om up to date te blijven van zijn leven in de muziek en privé!

Kom in de stemming

Jay Zwarts boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jay Zwarts bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jay Zwarts, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jay Zwarts in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jay Zwarts boeken

Wilt u Jay Zwarts boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jay Zwarts wilt inhuren.

Jay Zwarts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!