Damian Twilt boeken?

Damian-Twilt-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Damian Twilt boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Damian Twilt

Damian Twilt is geboren op 08 maart 2000 in Monster. Op vroege leeftijd kwam Damian in aanraking met drummen en was na schooltijd hier niet achter weg te slaan. In de loop der jaren begon hij zich hier meer in te verdiepen en besloot om zelf ook in de muziek bezig te zijn. Zi keerde hij zichzelf aan om muziek te draaien wat op jonge leeftijd al resulteerde in boekingen op feestjes in onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. In 2016 behaalde Damian zelfs de eerste plek tijdens de DJ clash van Dancetour.

Naast het draaien begon Damian ook met het produceren van eigen muziek. Dit werd al snel opgepakt door verschillende mensen en zo kwamen zijn eerste ghost productie aanvragen voor verschillende DJ’s uit de Nederlandse urban scene binnen. Later begon Damian ook zelf muziek uit te brengen onder zijn eigen naam ‘’Damian Twilt’’. Zo bracht hij in 2018 zijn eerste eigen singles ‘Sin Compromiso’ & ‘Zona De Amistad’ uit. Beide tracks kwamen in de ‘Viral Top 50’ op Spotify en beide tracks zijn goed voor 1,5 miljoen streams. Naast de support die hij kreeg van zijn collega DJ’s werden de tracks ook gesupport op de radio bij FunX en SLAM!.

Boekingen Damian Twilt

Momenteel is Damian druk bezig om zichzelf nog meer te ontwikkelen als producer en DJ. In de toekomst zul je nog veel vaker zijn naam voorbij horen komen. Houd Damian Twilt zijn social media kanalen in de gaten om niks te missen rondom hem.

Kom in de stemming

Damian Twilt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Damian Twilt bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Damian Twilt, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Damian Twilt in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Damian Twilt boeken

Wilt u Damian Twilt boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Damian Twilt wilt inhuren.

Damian Twilt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!