The Boy Next Door Boeken?

The-Boy-Next-Door-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Boy Next Door boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Boy Next Door

Deze favoriete buurjongen ken je sowieso van zijn track ‘Whenever’ waarmee hij in samenwerking met Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard luistercijfers behaalde waar elke artiest van droomt. ‘Whenever’ stond binnen 20 uur op de nummer #1 plek in de iTunes top 100 en met meer dan 250 miljoen streams behaalde deze wereldhit de platinum status in meerdere landen. Met zijn andere monsterhit ‘La Colegiala’ feat. Jody Bernal en zijn tracks ‘Camouflage’ (met o.a. Sjaak) en ’Melody ’ heeft The Boy Next Door bewezen dat hij elk publiek kan laten dansen op zijn eclectische sound.

Boekingen The Boy Next Door

De veelzijdigheid van deze man laat hij niet alleen zien in zijn muziek maar ook in zijn voorkomen en verschijning. Zijn gezicht was levensgroot te bewonderen op Time Square in New York, of wellicht heb je hem al voorbij zien komen op een van de grootste festivals waar hij heeft gestaan zoals Mysteryland, Dance valley en velen andere plekken in Europa. Zijn nieuwste track genaamd ‘Gone Tomorrow’ is zijn eerstvolgende release op de planning. Opnieuw een perfecte match met zijn unieke stijl en een track die je zeker niet wilt missen deze dagen. Het moge duidelijk zijn de reeds behaalde successen van The Boy Next Door slechts een voorbode zijn op de vele mijlpalen die zullen volgen.

Kom in de stemming

The Boy Next Door Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Boy Next Door bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Boy Next Door, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Boy Next Door in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Boy Next Door boeken

Wilt u The Boy Next Door boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Boy Next Door wilt inhuren.

The Boy Next Door boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!