Danny Heden boeken?

Danny-Heden-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Danny Heden boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Danny Heden

Danny Heden werd op 11 juli 1990 in Zwolle geboren. Als kleine jongen was hij altijd bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden.
Zingen zit hem in het bloed. Als 16 jarige kwam Danny Heden in contact met Jan Kisjes uit Dalfsen en heeft in de JK Studio zijn eerste cd opgenomen met 11 cover nummers getiteld:‘’Op Komst’’. Daarna verscheen het eigen werk van Danny Heden: ‘Kus Me’’ en ‘’Vrouw Van Mijn Dromen’’. Deze beide nummers zijn geschreven door Jan Kisjes. Met dit laatste nummer behaalde Danny in de regiotap ‘’ Zijn Superster’’.

Tekst en muziek geschreven door zijn moeder.

Bram Koning schreef het nummer ‘’Eén Nacht Met Jou’’. Ook dit nummer werd zéér goed ontvangen. Toen verscheen ‘’Zou Jij Bestaan’’. Deze single is opgenomen bij Hans Aalbers Recording Studio’s in Nederhorst-den Berg en is uitgebracht bij Pink Records. Wat dit nummer voor Danny zo bijzonder maakt is dat zijn moeder de tekst en muziek heeft geschreven. en ook dit nummer behaalde een superster in de regiotap. Dit nummer werd opgevolgd door ''Margarita" ,geschreven door Jan Kisjes.

Zij is mijn lot

Al gauw volgde Danny zijn volgende single "Zij is mijn lot " , uit de hand van Bram Koning. Het succes van ''Zij is mijn lot'' blijft ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt en dus trekt Danny met regelmaat het land in voor uiteenlopende feesten en diverse media-optredens. In maart 2009 is Danny een week naar Westendorf Tirol in Oostenrijk geweest met andere artiesten die daar ook optraden. Het was weer geweldig en ook daar wist Danny wederom de gasten goed te vermaken. ( Zeer Geslaagd!!) Langs deze weg wil Danny iedereen bedanken voor de ontzettende leuke reacties en steun.

Boekingen Danny Heden

Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe single en video clip van Danny. Het nummer : "Gigagantisch mooi" ,die binnen kort op diverse stations te horen en te zien zal zijn. Het is zeker dat we van deze spontane jongen nog véél zullen horen!! Het nummer is bij verschillende radiostations te horen en werd ‘’Hollandse Nieuwe’’ bij Radio NL. Ook was de bijbehorende clip regelmatig te zien bij TV Oranje, Sterren.NL & TV Oost. Het nummer scoort boven verwachting goed.

Kom in de stemming

Danny Heden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Danny Heden bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Danny Heden, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Danny Heden in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Danny Heden boeken

Wilt u Danny Heden boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Danny Heden wilt inhuren.

Danny Heden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!