David Dam boeken?

david dam boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

David Dam boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie David Dam

David Dam is zonder overdrijven één van de allerbeste zangers van Nederland. Een ras performer, een geweldige artiest die elk pubnliek voor zich weet te winnen. David voelt zich thuis in vele muziekstijlen, zolang het maar extreem dansbaar is. Hij wil graag beroeren, entertainen, swingen en vooral er altijd één groot feest van maken.

David Dam was in 2014 in één klap 'wereldberoemd' door zijn auditie bij The Voice Of Holland met het nummer 'Let's Get It On' van Marvin Gaye. Uiteindelijk kwam hij in het zangprogramma tot de halve finale.

David Dam is bijzonder veelzijdig. Zo toert hij momenteel met de zeer succesvolle Prince Tribute show langs een groot aantal theaters, is hij vaste gast bij de Soul Live festivals en is hij een graag geziene gast bij diverse grote bands en shows. Naast al deze grote optredens, treedt hij ook heel graag en met veel liefde op, op bruiloften en besloten bedrijfsfeesten.

Verschillende mogelijkheden

David Dam live met zijn band Soul Solution
David Dam en zijn band Soul Solution zijn te boeken voor een spetterende live show waar de vonken vanaf springen: funky soulvol en vooral heel erg dansbaar!

Solo-artiest David Dam met een tape-show
David Dam kan ook geboekt worden als solo artiest. Hij doet dan een optreden van 30 minuten waarin de allerbeste soul, dance, disco en R&B hits voorbij komen. Ideaal in combinatie met een DJ of als speciale act in de pauze van een band.

David Dam tijdens jullie trouwceremonie
Naast alle grote shows doet David ook heel graag kleine intieme settings. Zoals bijvoorbeeld een trouwceremonie. Hij studeert dan jullie favoriete songs in en komt dat live zingen tijdens jullie ceremonie. Hij begeleidt zichzelf daarbij op piano of gitaar.

Boekingen David Dam

Het is ook mogelijk een combinatie te boeken: bijvoorbeeld eerst een optreden tijdens de trouwceremonie en tijdens het feest optreden met zijn band Soul Solution of als extra verrassing met zijn tape-show.

Kom in de stemming

David Dam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen David Dam bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met David Dam, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u David Dam in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

David Dam boeken

Wilt u David Dam boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u David Dam wilt inhuren.

David Dam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!