De Bushalte boeken?

de bushalte boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Bushalte boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Bushalte

Vlakbij uw locatie staat ineens een bushalte. Bij die bushalte staan de twee zussen Det en Zus van de Ven. Twee typische vrouwen uit een klein dorp, eeuwige vrijgezellen met een eigen visie op de wereld en op elkaar.
Zij bekijken wat voorbij komt, en geven commentaar op alles wat ze zien.

Det weten, dankzij uw input, opvallend veel van uw bedrijf en van bijvoorbeeld de jubilaris. Ook de bushalte zit in het complot want de namen van de haltes waar de bus zou moeten stoppen komen erg bekend voor…….
De bushalte kan overal staan, ook tijdens een uitje van het bedrijf, incentive of een ander gewenste plek. Binnen of buitenland, het maakt niet uit. Hoe verrassend is het immers om Det en Zus eerst op het vliegveld tegen te komen, maar ook op uw bestemming in het buitenland?!

Boekingen De Bushalte

Een mooie entree-act bij een feestelijk evenement, tevens geschikt voor familiedagen, open-dagen, incentives en met hun ludieke maatwerk-act voor bijvoorbeeld een congres of een jubilaris. Graag overleggen we met u over alle mogelijkheden met deze unieke retro-act zoals een speciaal lied, gedicht of kleine sketch.

De Bushalte boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Bushalte bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Bushalte, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Bushalte in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Bushalte boeken

Wilt u De Bushalte boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Bushalte wilt inhuren.

De Bushalte boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!