De Grote Piratenshow boeken?

de grote piratenshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid en decor

De Grote Piratenshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Grote Piratenshow

Voor stoere kinderen biedt Rinaldo de Grote Piratenshow aan, een act vol interactieve goocheltrucs. Veel kinderen willen in hun fantasie een stoere piraat zijn en bij Kapitein Rinaldo mag dat! Met eigen piratendecor en bijpassende muziek maakt hij er een spektakel van. Buikspreken, ballonfiguren en een wedstrijdje tussen de kinderen maken deel uit van het themaprogramma.

Verkleed als piraat gaat Rinaldo samen met de kinderen op zeeroversavontuur. Hierbij heeft hij de hulp nodig van het publiek, die hij op geheel passende wijze binnen het thema betrekt. Zo wordt één van de assistenten ter plekke ook verkleed als piraat en krijgt hij of zij de rol van schatbewaarder. Maar het zou niet een show van Rinaldo zijn als er geen vreemde en verrassende dingen gebeuren!

Boekingen De Grote Piratenshow

Tijdens de reis door de piratenwereld komen ze mummies, skeletten en vergeetachtige piraten tegen. Verder leggen twee dappere zeerovers het tegen elkaar af in een wedstrijd knopen leggen.

Als showstopper haalt Rinaldo buikspreekpop Charlie aan boord. Deze ietwat ondeugende en grappige aap bezorgt de kinderen buikpijn van het lachen.

De Grote Piratenshow is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een afwisselende themashow voor bijvoorbeeld een buurt-, school-, carnavalsfeest of kindervakantiewerk.

De Grote Piratenshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 20 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Grote Piratenshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Grote Piratenshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Grote Piratenshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Grote Piratenshow boeken

Wilt u De Grote Piratenshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Grote Piratenshow wilt inhuren.

De Grote Piratenshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!