Bonus Bingo Show boeken?

Bonus-Bingo-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek en geluid

Bonus Bingo Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Bonus Bingo Show met Wipneus & Pim

Heb je wel eens Bonus Bingo gespeeld met de hits van je favoriete artiesten, vast niet! DJ’s Wipneus en Pim maken er weer een groot interactief feest van in hun nieuwste Familieshow: een gigantische Bingokaart vol met muzikale plaatjes en bonus beelden moet voor het eind van de show helemaal gevuld worden!

Knotsgekke Bingo Show

Een knotsgekke Bingo show vol actie…lukt het om alle muzikale opdrachten, binnen 60 minuten, helemaal goed uit te voeren?…herken je alle liedjes?…zijn DJ’s Wipneus en Pim van plan om je te helpen…heb je genoeg bonuspunten verzameld?

Boekingen Bonus Bingo Show

Spanning en sensatie op weg naar een volle Bingokaart, heel veel succes, hopelijk gaat het je lukken, win je een prijs, en roep je aan het eind van de show heel hard: Bingoooooo!!!

Bonus Bingo Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bonus Bingo Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bonus Bingo Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bonus Bingo Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bonus Bingo Show boeken

Wilt u Bonus Bingo Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bonus Bingo Show wilt inhuren.

Bonus Bingo Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!