De Medlies boeken?

De-Medlies-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Medlies boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Medlies

Zanggroep De Medlies, voorheen bekend als Die Milka's, bestaat sinds 2008. Vanaf de oprichting tot en met begin 2010 hebben we in eigen beheer een aantal (carnavals-)liedjes uitgebracht. Na carnaval 2010 hebben we het schrijven van liedjes achter ons gelaten. Door het repertoire uit te breiden met een flink aantal nationale en internationale feesthits en meezingers zijn we in staat overal en op elk moment een feest te bouwen. Daarom hebben De Medlies opgetreden op allerlei verschillende feesten en festivals.

Inmiddels weten De Medlies door het zingen van herkenbare Nederlands-, Engels- en Duitstalige hits bij iedere gelegenheid een feeststemming te creëren. Met een enorme energie en uitstraling zetten De Medlies een sfeer neer waarbij het simpelweg niet mogelijk is stil te blijven zitten!
Enkele hoogtepunten die wij in de afgelopen jaren mee hebben mogen maken.

Boekingen De Medlies

Kerstgala AHOY (Rotterdam); Feestavond Piet Paulusma (Herbaijum) ,Weidegangfeesten (Aarle-Rixtel); WiSH Outdoor (Beek en Donk) ; Zo. Festival (Lieshout); Carnaval Grote tent op de Mert (Eindhoven); Opening Kennedymars (Someren); Heise Bierfeesten (Someren-Heide); Oktoberfeste (Valkenswaard).

De Medlies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Medlies bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Medlies, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Medlies in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Medlies boeken

Wilt u De Medlies boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Medlies wilt inhuren.

De Medlies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!