De Thuisband boeken?

de thuisband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Thuisband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Thuisband

De Thuisband wordt door iedereen die ze gezien en gehoord heeft de meest heftige Nederlandstalige band ter wereld genoemd.

Als u ze gezien heeft zult u begrijpen waarom. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Nederlandstalige pop is op dit moment helemaal in. En er is geen band ter wereld die de successen van de belangrijkste Nederpop groepen beter speelt dan de Thuisband.

Boekingen De Thuisband

Als geen ander weten de muzikanten van de Thuisband het publiek te vermaken met hun rood wit blauw parade. Nummers van Blof, Het Goede Doel en Klein Orkest worden afgewisseld met stukken van Doe Maar, Toontje Lager, The Scene en de Dijk. Maar ook het werk van Acda en De Munnick en Van Dik Hout. Het is vanaf het eerste nummer een groot feest der herkenning.

De Thuisband is samen met de volgende nederpop helden te boeken:

 • Henk Westbroek
 • Manuela Kemp
 • Erik Mesie (Toontje Lager)
 • Bert Heerink
 • Marcel de Groot
 • Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie)
 • Harrie Slinger
 • Peter Koelewijn
 • Polle Eduard

Kom in de stemming

De Thuisband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Thuisband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Thuisband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Thuisband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Thuisband boeken

Wilt u De Thuisband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Thuisband wilt inhuren.

De Thuisband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!