MITS Mitchell boeken?

MITS-Mitchell-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

MITS Mitchell boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MITS Mitchell

MITS heeft een van de mooiste stemmen van Nederland. Met zijn karakteristieke geluid zingt hij over situaties die uit het dagelijkse leven zijn gegrepen, met veel gevoel, goede intenties en door- spekt met zelfreflectie. Ruwe bolster blanke pit, trots op zijn afkomst, geboren in de Amsterdamse ‘Pijp’ en getogen in Almere. MITS is authentiek, creatief, enthousiast, intelligent, gevoelig, empathisch, goed gebekt en hyperactief. Een jongen van de straat met een ontembare drive om te creëren en te leren van het leven.
MITS Mitchell heeft een druk en bijzonder productief jaar achter de rug en daar gaan we in 2023 de vruchten van plukken.

Boekingen MITS Mitchell

MITS heeft een eigen band geformeerd, meer dan 20 covers gemaakt(Hits door MITS), een single gereleased (Altijd Wel Iemand), een flinke hoeveelheid nieuwe liedjes geschreven, veel samengewerkt en door heel Nederland getoerd. Uit de support-tour en samen- werking met BENR is ook en nieuwe single ontstaan, een aanstekelijke oorwurm die in de live uitvoering meteen een groot succes bleek en met veel enthousiasme luidkeels werd meegezongen.

Kom in de stemming

MITS Mitchell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MITS Mitchell bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MITS Mitchell, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MITS Mitchell in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MITS Mitchell boeken

Wilt u MITS Mitchell boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MITS Mitchell wilt inhuren.

MITS Mitchell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!