De Wielen van de Bus boeken?

de wielen van de bus boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Wielen van de Bus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Wielen van de Bus

De Wielen van de Bus is meer dan een bus want eigenlijk zijn er diverse mogelijkheden. Op zoek naar een kindershow als echte publiekstrekker op jouw evenement?

Denk dan eens aan een Muziekshow of Meet & Greet met Jill en Beep (Toet) de Bus uit de Wielen van de Bus. Deze karakters zorgen voor veel bekijks en zijn bij ons te boeken.

Boekingen De Wielen van de Bus

Tijdens het bezoek zullen kinderen vermaakt worden met de welbekende liedjes van de Wielen van de Bus en mogen ze uiteraard plaats nemen in de bus zelf. De animatieserie wordt momenteel uitgezonden op RTL Telekids en is een groot succes bij kinderen.

Op de foto met een echte kinderheld. Voor kinderen is er niets zo speciaal als het ontmoeten van hun grote tv helden.

Even een momentje waar je de twee grote tv helden van de Wielen van de Bus kunt bewonderen, knuffelen, high-five geven of natuurlijk gezellig mee op de foto kunt gaan. Een blijvende herinnering voor jong en oud. Meet & Greet met Jill en (Toet) Beep de Bus!

De Wielen van de Bus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Wielen van de Bus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Wielen van de Bus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Wielen van de Bus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Wielen van de Bus boeken

Wilt u De Wielen van de Bus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Wielen van de Bus wilt inhuren.

De Wielen van de Bus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!