De Zandkunstenares boeken?

De-Zandkunstenares-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Zandkunstenares boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Zandkunstenares

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd al bezig met zingen, dansen en tekenen. Sinds 2015 is ze fulltime bezig met zandschilderen en heeft ze in zowel het binnen- als buitenland haar kunsten mogen vertonen. Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.

Boekingen De Zandkunstenares

Samen met Edsilia Rombley en O’g3ne stond zij tijdens de Christmas Show in de Ziggodome. Ook is ze afgereisd naar Luxemburg voor de Stichting ‘Make a Wish,’ waar zij meerdere keren mee heeft mogen samenwerken en het ontstaan van de stichting in beeld mocht brengen. Verder heeft ze het nieuwe Waddencentrum aan de afsluitdijk geopend, waar haar zandkunsten nog steeds worden vertoond. Ze deed mee aan Nederland Zingt en stond dit jaar nog in het AFAS-stadion tijdens een spectaculaire opening. Verder heeft Rosa voor bedrijven, kerken en stichtingen opgetreden als Facebook, AFAS, Rijkswaterstaat, Iteam Global, HAK, Smith & Nephew, de Hartstichting en vele anderen.

Naast haar werkzaamheden als Zandkunstenares zingt ze regelmatig met haar zus Sera Noa en is ze onderdeel van de theatergroep ‘Muzikale Zandverhalen,’ waarin ze zowel met zand, dans als vocaal te bewonderen is.

Kom in de stemming

De Zandkunstenares boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Zandkunstenares bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Zandkunstenares, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Zandkunstenares in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Zandkunstenares boeken

Wilt u De Zandkunstenares boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Zandkunstenares wilt inhuren.

De Zandkunstenares boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!