De Zingende Barmannen boeken

Zingende-Barmannen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zingende Barmannen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie de Zingende Barmannen

Feesten in Nederland zijn niet compleet zonder de aanwezigheid van de Zingende Barmannen. Al enkele jaren zetten ze elke kroeg, feesttent, plein en festival op z'n kop. Als ze nog niet op jouw evenement zijn geweest, wordt het hoog tijd om dat te regelen!

Geboren entertainers

Maak kennis met de Zingende Barmannen: een groep geboren entertainers die tijdens hun shows vol gas geven met de grootste meezingers en medleys voor hun publiek. Ze banen zich een weg door de hele locatie en zorgen ervoor dat het dak eraf gaat. Hun doel is simpel: iedereen moet schor zijn van het meezingen voordat ze naar huis gaan! Hun show omvat daarom de grootste klassiekers aller tijden, van Hazes tot Mart Hoogkamer, van Tom Jones tot Bruno Mars.

Boekingen de Zingende Barmannen

Deze feestelijke act is te boeken voor een kort en krachtig blokje van 45 minuten, maar bekijk zeker ook de avondvullende shows zoals 'Beatz & Bartenders' of de ultieme knaller: 'DE BARMANNEN SUPERSHOW'!

De Zingende Barmannen op ieder feest te boeken

De Vierdaagsefeesten in Nijmegen: "Het hele plein op zijn kop, ongekende energie die van het podium komt." Dierens Kade Festival: "Een feestje om elk jaar weer naar uit te kijken." PSV Eindhoven: "Een echt topfeest en waanzinnige interactie."

Mis niet langer de kans om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met de ongeëvenaarde energie van de Zingende Barmannen!

Kom in de stemming

De Zingende Barmannen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zingende Barmannen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zingende Barmannen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zingende Barmannen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zingende Barmannen boeken

Wilt u Zingende Barmannen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zingende Barmannen wilt inhuren.

Zingende Barmannen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!